lørdag 2. oktober 2010




Her er vi opp på en lodge som heter White Lady, den ligger ca 1.. time kjøretur fra nærmeste bebyggelse, Du kan dra på safari å se bl.a elefanter eller urgamle risninger på fjell. Det ble bomtur for oss denne dagen, de drar bare ut to ganger om dagen, en på formiddagen og gang på ettermiddagen. Vi var der midt på dagen. Vi fikk heller ikke lov til å kjøre ned til vannhullene der elefantene var pga de ville ikke uroe dem for mye og kvelden i forveie måtte dra opp to biler som hadde satt seg fast. Fjellet i bakgrunnen har samme navn som lodge.

På vei ned fra fjellet stoppet vi med noen fra Imbafolket som satte langs veien å solgte smykker, armbånd og steiner. Denne folkegruppen smører kroppen sin inn m leire for å beskytte seg mot sola, som dere ser har de det i håret også.


Etter noen timers kjørertur mot kysten kom vi til den lengste sletten jeg noen gang har kjørt over, det tok over en time å kjøre over den, da holt jeg en fart på 100 km i timen. Vi hadde også en kort stopp da vi oppdaget struts.


Vel framme ved sjøen var gjengen så sultne at mat stod på programmet før sel titting. Gode å mette noen timer senere, satte vi nesa hjemover. Vi var da helt i sør på Skjelettkysten. Denne deler av den Namibiske kystlinje kalles for Skjelettkysten pga det er så mange skip som har strandet her, vrakene er der ennå. Vi så ett av skipene. Stilige oppe-bilder eller???

1 kommentar:

  1. Tøffe bilder til slutt her!!
    Utrolig mye dere får oppleve, og så deilig med litt varme, her har høstregnet satt inn....
    Gøy å følge med på bloggen din og så flink du har blitt!!!
    Kos dere videre!!!

    SvarSlett