lørdag 18. september 2010




Våknet til en strålede dag i Cape Town, men litt kalt. Temperaturen er noe lav, så Chatrine og jeg våknet m tette neser i dag.
Første stopp er frokost. Deretter gikk vi gjennom sentrum og ned til Water Front, for å hente billettene til Robyn Island, Det ble dessverre ikke noen ture til R.I, pga for mye vind og høye bølger, men det ble en tur m sightseeing - bussen.www.citysightseeing.co.za. som har en rundtur rundt Table Mountain . Her fikk vi se store deler av C. T. Mye fin natur, vi stoppet bl.a. ved den Botanisk have, Kirstenbosch som ligger like nord for sentrum. Her var det mange spesielle blomster, men det er jo tidlig på våren så det var en del som ikke hadde sprunget ut enda, sikkert litt av et syn til sommeren. Turen gikk videre til Hout Bay der det var Hvit hai, en stor tea fabrikk m et tilhørende slumområde og et populært sted for verdens beste surfere. Å surfere her må være en kald fornøyelse siden temperaturen hele året ligger på ca. 14 grader.
Turen t ok ca 3 til 4 timer. Vel tilbake i byen fikk vi tatt bilder m de fem Afrikanske Nobelpris vinnerne Destmunt Tutu, Nelson Mandela, DeClerk og en vi ikke husker navnet på. Deretter spiste vi lunsj Water Front. Vi har hatt en fin men kald dag i Cape Town.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar